Як на Базарі! Пиріжки за 15 хвилин без Вистоювання тіста, з улюбленою всіма начинкою!

Мої улюблені і дуже смачні пиріжки на заварному тісті, роблю їх без вистоювання тіста! Можна брати будь-які начинки! Виходять неймовірно пухкими!

Інгредієнти:

Заварне тісто:

  • борошно – 5 ст. л.
  • цукор – 1,5 ст. л.
  • окріп – 300 мл.
  • вода – 200 мл.

Тісто:

  • дріжджі свіжі – 20 г (або 1 ч. л. сухих)
  • сіль – 1 ч. л.
  • олія – 4 ст. л.
  • борошно – 650 – 680 г
  • картопляне пюре (начинка може бути будь-яка)

Приготування:

Заварне тісто:

Змішую борошно та цукор. Вливаю окріп, все швидко перемішую. Доливаю звичайну воду і також перемішую. Залишаю охолоджуватись на столі.

Тісто:

Тепер до теплої, але вже не гарячої маси додаю дріжджі, перемішую та залишаю на 2 хвилини. Потім всипаю сіль, вливаю олію олію, перемішую до однорідності. Просіюю частинами борошно та замішую руками тісто. Воно має злегка липнути до рук.

Тоді змащую руки і тісто олію, ділю на шматочки і формую кульки. Руками роблю пласти і викладаю картопляне пюре. Щільно защіпаю тісто і формую пиріжки.

На сковорідці розігріваю велику кількість олії та обсмажую пиріжки до золотистості. Викладаю на паперові рушники, щоб позбутись зайвої олії.

Така смакота виходить!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *