Весільний давній рецепт: Колись на них гроші заробляла! Випікала на замовлення — смакота неймовірна

Дівчатка, маю для вас чудовий давній рецепт смачних, м’яких пальчиків з повидлом! Готую їх дуже часто, це легко, просто і дуже смачно!

Інгредієнти:

  • 1 кг. – 1кг. 200 г борошна
  • 500 г смальцю або маргарину
  • 0,5 мл кисле молоко або сметана
  • 2 яйця
  • 100 г дріжджі живі
  • 2 ст. л. цукру
  • 0,5 л. повидла густого
  • цукрова пудра – для подачі

Приготування:

Просіюю у глибоку миску борошно, додаю маргарин або смалець, перетираю руками в крихту. Додаю кисле молоко або сметану, яйця, дріжджі, цукор, замішую тісто руками. Накриваю харчовою плівкою та залишаю на 1 годину в теплому місці.

Потім тісто ділю на 4 частини, розкачую пласт та нарізаю квадратики, викладаю густе улюблене повидло та скручую у трубочки.

Викладаю на форму для випікання змащену смальцем, олією чи маслом. Десерт випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів до рум’яної скоринки.

Прикрашаю цукровою пудрою, смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *