Пиріжки з найсмачнішою у світі начинкою — Супер-тісто, яке тиждень не черствіє

Ідеальне тісто для пиріжків маю для вас, краще не пробувала! Начинка неймовірно смачна, не суха! Робити тісто – одне задоволення!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Мінеральна вода газована – 300 г
  • Олія – 80 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Борошно – 500-550 г
  • Сухі дріжджі – 7 г

Начинка:

  • Цибуля – 200 г (2 шт.)
  • Морква – 200 г (1 – 2 шт.)
  • Квасоля в томаті консервована – 1 б. (400 г)
  • Сіль, перець за смаком
  • Олія – 5 ст. л.
  • Вершкове масло – 30 г

Приготування:

Тісто:

Газовану воду кімнатної температури вливаю у смику, додаю олію, сіль, цукор і розмішую. Просіюю борошно, дріжджі та замішую тісто руками, приблизно 5 хвилин. Миску з тістом накриваю рушником і ставлю зверху на каструлю з теплою водою. У мене тісто підійшло за 30 хвилин.

Начинка:

Цибулю нарізаю дрібно, моркву натираю на терці. Вершкове масло та олії розігріваю у сковорідці, обсмажую цибулю і моркву. Додаю квасолю в томаті разом із соком. Товкачем давлю квасолю. Домагатися, щоб уся квасоля перетворилася на пюре необов’язково. Солю, перчу, перемішую.

Тісто викладаю на стіл, припорошений борошном, обминаю, ділю на шматочки. Формую кульки, розкачую коржики, викладаю охолоджену начинку, ліплю пиріжки.

На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Викладаю на паперові рушники, щоб позбутись зайвої олії.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *