Тепер тільки дома готую ніжний і смачний сир “Філадельфію”! Роблю в домашніх умовах не складно! Сир набагато смачніший за магазинний, більше не купую магазинний!
Інгредієнти:
- 1 л кефіру 2,5%
- 350 г сметани 15-20%
- 1 ч. л. солі
Виходить 450-550 г сиру
Приготування:
Змішую кефір, сметану та сіль. Друшляк застеляю марлею в 4-5 шарів, ставлю на глибоку миску і виливаю масу. Залишаю на столі на 1 годину. Далі зав’язую краї марлі і ставлю під прес, відправляю в холодильник на 12 годин.

Через 12 годин найніжніший сир готовий, можна куштувати.

З цього сиру готую суші, інколи додаю зелень чи часник і намазую на тости чи хліб. А ще дуже смачно з червоною рибкою та свіжим огірком. Смакота!
