Сьогодні у мене найкращі сирні млинці на сніданок до чаю! Виходять еластичні, тоненькі і дуже ніжні. Чудово смакують з згущеним молоком!
Інгредієнти:
- Сир кисломолочний 300 г
- Яйця 3 шт.
- Цукор 80 г
- Сіль ½ ч. л.
- Екстракт ванілі 1 ч. л.
- Борошно 220 г
- Молоко тепле 700 мл.
- Олія 30 г
- Згущене молоко варене 150 г
Приготування:
Кладу кисломолочний сир у глибоку миску, додаю яйця, цукор, сіль та екстракт ванілі. Пробиваю блендером до однорідності. Просіюю через сито борошно та замішую вінчиком. Вливаю частинами і акуратно тепле молоко і перемішую. Якщо беру тепле, тоді тісто виходить більш еластичним. Миску з тістом накриваю харчовою плівкою, залишаю відпочивати на 15-20 хвилин. Перед смаженням вливаю олію і перемішую.

Змащую олією сковорідку 20 см. перед першим млинцем і обсмажую млинці з обох боків до золотистості класичним способом. З кожного боку по 10-15 секунд.
Охолоджені млинці розрізаю навпіл, змащую згущеним молоком і закручую трубочки.

Смачного!
