Запечені в духовці овочі будуть не тільки дуже смачними, а й корисними, адже в них зберігається багато корисних речовин. Якщо ще зробити свіжий соус з сезонних інгредієнтів, вийде ароматно і пікантно.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, солодкий перець по 4 шт
- брокколі та цвітна капуста по 1 шт
- соняшникова олія
- сіль
- рикотта, 180 г
- сіль, перець, італійські трави
- часник
- помідори, 3 шт
- моцарелла
Процес приготування
Кабачки ріжемо кружечками. Солодкий перець шматочками.
Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, брокколі також.
Змішуємо всі овочі і викладаємо у форму для запікання.
Запікаємо в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин.
М’який сир змішуємо з тертим твердим.

Помідори тремо на грубій терці і додаємо в сирну масу, солимо і перчимо, додаємо італійські трави і подрібнений часник.
Поливаємо цим соусом овочі і повертаємо в духовку допікатися ще на 20 хвилин.
Подаю цю ароматну страву з відвареною або також запеченою в духовці картоплею, посипавши все свіжою зеленню і базиліком. Виходить дуже ситно.