Більше ніяких смажених овочів. Готую просто, корисно і смачно

Запечені в духовці овочі будуть не тільки дуже смачними, а й корисними, адже в них зберігається багато корисних речовин. Якщо ще зробити свіжий соус з сезонних інгредієнтів, вийде ароматно і пікантно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, солодкий перець по 4 шт
  • брокколі та цвітна капуста по 1 шт
  • соняшникова олія
  • сіль
  • рикотта, 180 г
  • сіль, перець, італійські трави
  • часник
  • помідори, 3 шт
  • моцарелла

Процес приготування

Кабачки ріжемо кружечками. Солодкий перець шматочками.

Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, брокколі також.

Змішуємо всі овочі і викладаємо у форму для запікання.

Запікаємо в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин.

М’який сир змішуємо з тертим твердим.

Помідори тремо на грубій терці і додаємо в сирну масу, солимо і перчимо, додаємо італійські трави і подрібнений часник.

Поливаємо цим соусом овочі і повертаємо в духовку допікатися ще на 20 хвилин.

Подаю цю ароматну страву з відвареною або також запеченою в духовці картоплею, посипавши все свіжою зеленню і базиліком. Виходить дуже ситно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *