Українські млинці «3 кольори» — Ось як треба готувати налисники! Смачніше в житті не їла

Мої найулюбленіші млинці з потрійною начинкою! Три дуже смачні начинки, які добре смакують в поєднанні! Ми пальчики облизуємо, так смачно!

Інгредієнти:

Млинці:

  • 3 яйця
  • 30 г цукру
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • щіпка сіль
  • 500 мл молока теплого
  • 200 г  борошна
  • 30 мл розтопленого вершкового масла або олії

Вишнева начинка:

  • 300 г вишень (розморожених без кісточок)
  • 40 г цукру
  • 20 г кукурудзяного крохмалю

Сирна начинка:

  • 300 г сиру кисломолочного 5-9%
  • 40 г цукру
  • 60 г сметани 10-20%
  • 1 ч. л. ван. цукру або щіпка ваніліну

Макова начинка:

  • 100 г маку
  • 1 ч. л. манки
  • 125 г молока
  • 50 г цукру
  • 1 ч. л. ванільного цукру або щіпка ваніліну
  • 10-20 г вершкового масла

Приготування:

Млинці:

Змішую яйця, цукор, ванільний цукор, сіль. Вливаю 100 мл теплого молока, перемішую. Просіюю борошно та замішую до однорідності. Тоді вливаю молоко, що залишилось і також перемішую до однорідності. В кінці замішую олію. Змащую вершковим маслом розігріту сковорідку перед першим млинцем, обсмажую млинці до золотистості.

Вишнева начинка:

Кладу вишні у сковорідку, додаю цукор та крохмаль, на середньому вогні, помішуючи, доводжу до кип’ятіння 1-2 хвилини. Охолоджую у мисці.

Сирна начинка:

У миску до кисломолочного сиру додаю сметану, цукор, ванільний цукор. Пробиваю блендером до однорідності.

Беру один млинець, з одного боку викладаю сирну начинку, а з іншого – вишневу. Скручую дві начинки до середини млинця.

Макова начинка:

Мак подрібнюю в кавомолці, додаю манку і перемішую. В сковорідку вливаю молоко, додаю цукор та ванільний цукор, перемішую до розчинення цукру. Додаю мак, перемішую, варю на невеликому вогні 8 хвилин, помішуючи. Після того, як мак закипіла, варю до густоти. Перекладаю у миску, додаю масло і перемішую, охолоджую.

Повертаюсь до скрученого млинця з вишнею та сиром, беру ще один млинець, з одного боку викладаю макову начинку, скручую тільки на чверть млинець. Кладу млинець з сиром та вишнею на середину млинця з маком, швом донизу. Загортаю два млинця в один.

Розрізаю млинці навпіл, смачного до чаю!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *