Мої найулюбленіші млинці з потрійною начинкою! Три дуже смачні начинки, які добре смакують в поєднанні! Ми пальчики облизуємо, так смачно!
Інгредієнти:
Млинці:
- 3 яйця
- 30 г цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- щіпка сіль
- 500 мл молока теплого
- 200 г борошна
- 30 мл розтопленого вершкового масла або олії
Вишнева начинка:
- 300 г вишень (розморожених без кісточок)
- 40 г цукру
- 20 г кукурудзяного крохмалю
Сирна начинка:
- 300 г сиру кисломолочного 5-9%
- 40 г цукру
- 60 г сметани 10-20%
- 1 ч. л. ван. цукру або щіпка ваніліну
Макова начинка:
- 100 г маку
- 1 ч. л. манки
- 125 г молока
- 50 г цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру або щіпка ваніліну
- 10-20 г вершкового масла
Приготування:
Млинці:
Змішую яйця, цукор, ванільний цукор, сіль. Вливаю 100 мл теплого молока, перемішую. Просіюю борошно та замішую до однорідності. Тоді вливаю молоко, що залишилось і також перемішую до однорідності. В кінці замішую олію. Змащую вершковим маслом розігріту сковорідку перед першим млинцем, обсмажую млинці до золотистості.
Вишнева начинка:
Кладу вишні у сковорідку, додаю цукор та крохмаль, на середньому вогні, помішуючи, доводжу до кип’ятіння 1-2 хвилини. Охолоджую у мисці.
Сирна начинка:
У миску до кисломолочного сиру додаю сметану, цукор, ванільний цукор. Пробиваю блендером до однорідності.
Беру один млинець, з одного боку викладаю сирну начинку, а з іншого – вишневу. Скручую дві начинки до середини млинця.

Макова начинка:
Мак подрібнюю в кавомолці, додаю манку і перемішую. В сковорідку вливаю молоко, додаю цукор та ванільний цукор, перемішую до розчинення цукру. Додаю мак, перемішую, варю на невеликому вогні 8 хвилин, помішуючи. Після того, як мак закипіла, варю до густоти. Перекладаю у миску, додаю масло і перемішую, охолоджую.
Повертаюсь до скрученого млинця з вишнею та сиром, беру ще один млинець, з одного боку викладаю макову начинку, скручую тільки на чверть млинець. Кладу млинець з сиром та вишнею на середину млинця з маком, швом донизу. Загортаю два млинця в один.

Розрізаю млинці навпіл, смачного до чаю!
