Ідеально до чаю! Вже 3 тиждень готую цілу гору цієї смакоти — Печиво з кокосовою начинкою «Райська насолода»

Обожнюю готувати свої улюблене пісочне печиво! Чудове ніжне пісочне тісто і начинка з сиру з кокосом. Залишається довгий час м’яким і свіжим!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 220 г борошна
  • 1 ст. л. цукру
  • 8 г ванільного цукру
  • солі дрібка
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • 100 г вершкового масла холодного
  • 1 жовток
  • 100 г сметани

Начинка:

  • 200 г сиру кисломолочного
  • 30-40 г кокосової стружки
  • 60 г цукрової пудри
  • 1 яєчний білок
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю

Приготування:

Тісто:

У мисці змішую борошно, цукор, ванільний цукор, сіль, розпушувач і холодне вершкове масло, подрібнюю руками до дрібної крихти. Додаю жовток і сметану, замішую тісто руками. Кладу тісто у пакет, прибираю поки що в холодильник.

Начинка:

Кладу у миску сир, додаю кокосову стружку, цукрову пудру, білок, борошно та крохмаль, перемішую виделкою. Перекладаю начинку в кондитерський мішок.

Тісто перекладаю на стіл, ділю на 2 частини. Розкачую в пласти товщиною 2-3 мм і вирізаю круглі заготовки діаметром 6 см. Кожен кружечок складаю трубочкою і злегка придавлюю кінцівки тіста. Викладаю в середину печива начинку.

Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом.  Випікаю в розігрітій духовці за 180 градусів близько 20-25 хвилин до золотистого кольору. Готове печиво охолоджую.

Прикрашаю цукровою пудрою, приємного чаювання!

Збережіть або поділіться

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *