Обожнюю готувати свої улюблене пісочне печиво! Чудове ніжне пісочне тісто і начинка з сиру з кокосом. Залишається довгий час м’яким і свіжим!
Інгредієнти:
Тісто:
- 220 г борошна
- 1 ст. л. цукру
- 8 г ванільного цукру
- солі дрібка
- 1/2 ч. л. розпушувача
- 100 г вершкового масла холодного
- 1 жовток
- 100 г сметани
Начинка:
- 200 г сиру кисломолочного
- 30-40 г кокосової стружки
- 60 г цукрової пудри
- 1 яєчний білок
- 1 ст. л. борошна
- 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
Приготування:
Тісто:
У мисці змішую борошно, цукор, ванільний цукор, сіль, розпушувач і холодне вершкове масло, подрібнюю руками до дрібної крихти. Додаю жовток і сметану, замішую тісто руками. Кладу тісто у пакет, прибираю поки що в холодильник.
Начинка:
Кладу у миску сир, додаю кокосову стружку, цукрову пудру, білок, борошно та крохмаль, перемішую виделкою. Перекладаю начинку в кондитерський мішок.
Тісто перекладаю на стіл, ділю на 2 частини. Розкачую в пласти товщиною 2-3 мм і вирізаю круглі заготовки діаметром 6 см. Кожен кружечок складаю трубочкою і злегка придавлюю кінцівки тіста. Викладаю в середину печива начинку.

Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом. Випікаю в розігрітій духовці за 180 градусів близько 20-25 хвилин до золотистого кольору. Готове печиво охолоджую.

Прикрашаю цукровою пудрою, приємного чаювання!
