Приготую мій улюблений желейний торт! Він дуже смачний, красивий у всіх значеннях десерт! Торт полюбився усім моїм за яскравий смак!
Інгредієнти:
- желе – 4 п. (по 70 г) + окріп 1 л. (на 1 пачку 250 мл.)
- печиво за бажанням (улюблене)
Крем:
- желатин – 25 г + холодна вода – 100 мл.
- сметана – 600 г
- цукрова пудра – 100 г
Приготування:
Беру 4 желе з різними смаками, всипаю в окремі 4 мисочки та заливаю окропом. Перемішую і ставлю в холодильник застигнути. Щоб зручно вийняти желе з миски, кладу цю желе у миску з гарячою водою. Коли воно застигне, потім нарізаю на кубики, будь-якого розміру.

Крем:
Желатин в окремій мисці заливаю холодною водою та залишаю застигнути на столі. У іншій глибокій мисці міксером збиваю сметану кімнатної температури із цукровою пудрою, до однорідності та пишності. Розтоплюю желатин на водяній бані, 3-4 ст. л. крему змішую з желатином. Тоді переливаю желатин до загального крему та добре перемішую.
Збираю торт. Роз’ємну форму 20 см. завертаю харчовою плівкою та ставлю на плоску тарілку. На дно викладаю печиво, будь-яке за бажанням, улюблене. Далі викладаю шар желе. Вливаю половину крему у форму та викладаю ще один шар желе. Складаю ще декілька таких шарів.

Відправляю торт у холодильник на кілька годин, а краще на ніч. Потім, гляньте який красивий! Розрізаю і насолоджуюсь смакотою!
