Найкращий сирник Лілії Цвіт — Перевірений 1000 українських господинь! Кращого рецепта його нема

Поділюсь, з вами, дівчатка, найкращим рецептом сирника, який перевірений мною роками! Неймовірно ніжний і смачний!

Інгредієнти:

Тісто:

  • м’яке вершкове масло – 125 г
  • цукор – 120 г
  • яйця – 1 шт. + жовтки – 2 шт.
  • борошно – 400 г
  • розпушувач – 1 ч. л.

Сирна маса:

  • сир кисломолочний – 1800 г
  • цукор – 250 г
  • яйця – 2 шт. + жовтки – 4 шт.
  • молоко – 750 мл.
  • пудинг – 2 п. по 40 г (або крохмаль)

Білкова маса:

  • яєчні білки – 6 шт.
  • цукор 220 г

Приготування:

Тісто:

Кладу у миску м’яке масло, цукор, жовтки та яйце, міксером замішую до однорідності  Всипаю борошно та розпушувач та замішую тісто руками. Накриваю харчовою плівкою та залишаю відпочити.

Беру форму для випікання 25 на 35 см., висота 6 см., застеляю пергаментом. Тісто розкачую до розміру форми, товщиною приблизно 1 см. Вкладаю у форму та формую високі бортики.

Сирна маса:

Сир перемелюю блендером до однорідності, додаю цукор, жовтки, яйця, замішую міксером. Окремо у молоці розчиняю пудинг, додаю до сирної маси. Ретельно перемішую до однорідності. Виливаю усю сирну масу у форму. Випікаю у розігрітій духовці до 200 градусів 40 хвилин.

Білкова маса:

Через 30 хвилин, як поставила сирник у духовку, готую білковий шар. В окремій мисці збиваю міксером яєчні білки з цукром до утворення пишної піни. Перекладаю у кондитерський мішок. Викладаю білкову масу на готовий гарячий сирник. Ставлю знову у духовку на 20 хвилин при 180 градусів. Потім залишаю сирник охолонути у формі. Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *