Приготую найкращі одеські маленькі млинці з ніжною сирною начинкою. Роблю їх дуже скоро, а з’їдаємо ще швидше! Спробуйте, будете вражені!
Інгредієнти:
Млинці:
- 4 яйця
- 0,5 ч. л. солі
- 1 ч. л. цукру
- 200 г борошна
- 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
- 1 л. молока
- 25 г олії
Начинка:
- 700 г кисломолочного сиру (дивіться, щоб не тік, був без сироватки)
- цедра 1 лимона
- 1 жовток
- ваніль щіпка
- 100 г цукрової пудри
- 1 ч. л. манки
- 350 г бананів
- 100 г розтопленого вершкового масла (для змащування млинців)
Приготування:
Млинці:
У миску розбиваю яйця, змішую міксером з сіллю та цукром. Додаю частинами борошна та крохмаль, замішую міксером до однорідності. Вливаю частинами молоко та перемішую. Додаю олію та перемішую, залишаю тісто відпочити на 15-20 хвилин. Потім змащую олією сковорідку перед першим млинцем і обсмажую млинці з обох боків до золотистості класичним способом.

Начинка:
Кисломолочний сир подрібнюю в м’ясорубці або міксером. Додаю цедру лимона, жовток, ваніль, цукрову пудру та манку, перемішую. Банани нарізаю маленькими кубиками, змішую з сиром.

Готові та охолоджені млинці розрізаю на 4 частини. Викладаю начинку та закручую млинці. Перекладаю млинці на деко від духовки застелене пергаментом. Змащую млинці зверху розтопленим вершковим маслом. Накриваю фольгою. Випікаю у розігрітій духовці до 200 градусів 45 хвилин. Такий аромат, смачного!
