700 г гарбуза та вівсянка! Швидкий десерт “Лисичка” за 5 хвилин, рідні просять знову і знову

Дуже смачний гарбузово-апельсиновий десерт із вівсянкою та згущеним молоком – легкий, ароматний і корисний. Має приємну кремову консистенцію та яскравий цитрусовий смак.

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 700 г
  • Апельсини – 2 шт.
  • Вівсяні пластівці – 50 г
  • Згущене молоко – 100 г
  • Агар-агар – 30 г
  • Карамель – для подачі

Приготування:

Наріжте гарбуз на шматочки і варіть у воді 10 хвилин до м’якості. Після подрібніть блендером в пюре.

Додайте сік і цедру двох апельсинів, вівсянку, згущене молоко й агар-агар. Варіть на слабкому вогні ще 5 хвилин, постійно помішуючи.

Перелийте масу у форму та охолодіть у холодильнику 5 годин.

Подавайте з карамеллю – виходить ніжний, ароматний і дуже смачний десерт.

Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *