Дуже смачний гарбузово-апельсиновий десерт із вівсянкою та згущеним молоком – легкий, ароматний і корисний. Має приємну кремову консистенцію та яскравий цитрусовий смак.
Інгредієнти:
- Гарбуз – 700 г
- Апельсини – 2 шт.
- Вівсяні пластівці – 50 г
- Згущене молоко – 100 г
- Агар-агар – 30 г
- Карамель – для подачі
Приготування:
Наріжте гарбуз на шматочки і варіть у воді 10 хвилин до м’якості. Після подрібніть блендером в пюре.
Додайте сік і цедру двох апельсинів, вівсянку, згущене молоко й агар-агар. Варіть на слабкому вогні ще 5 хвилин, постійно помішуючи.

Перелийте масу у форму та охолодіть у холодильнику 5 годин.

Подавайте з карамеллю – виходить ніжний, ароматний і дуже смачний десерт.

Смачного!