Роблю улюблене печиво через м’ясорубку! Ділюсь тим самим рецептом з дитинства! Воно не тільки смачне, а й легке у приготуванні!
Інгредієнти:
- Борошно – 500-600 г
- Розпушувач – 15 г
- Крохмаль – 70 г
- Маргарин 72% – 250 г
- Цукор – 230 г
- Яйце – 1 шт.
- Майонез – 230 г
- Цукрова пудра для подачі
Приготування:
Змішую разом борошно, розпушувач та крохмаль. Додаю маргарин і руками перетираю у крихту. Додаю цукор, яйце та майонез. Замішую тісто. Кладу тісто у пакет і відправляю у холодильник на 10 годин. Дістаю тісто з холодильника, викладаю у м’ясорубку та формую печиво.

Деко від духовки не змащую, викладаю печиво. Випікаю у розігрітій духовці до 200 градусів до золотистості.

Прикрашаю цукровою пудрою.Смачного!
