Печиво через Мʼясорубку! Старий бабусин рецепт — Смак дитинства! Ну таке просте в приготуванні

Роблю улюблене печиво через м’ясорубку! Ділюсь тим самим рецептом з дитинства! Воно не тільки смачне, а й легке у приготуванні!

Інгредієнти:

  • Борошно – 500-600 г
  • Розпушувач – 15 г
  • Крохмаль – 70 г
  • Маргарин 72% – 250 г
  • Цукор – 230 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 230 г
  • Цукрова пудра для подачі

Приготування:

Змішую разом борошно, розпушувач та крохмаль. Додаю маргарин і руками перетираю у крихту. Додаю цукор, яйце та майонез. Замішую тісто. Кладу тісто у пакет і відправляю у холодильник на 10 годин. Дістаю тісто з холодильника, викладаю у м’ясорубку та формую печиво.

Деко від духовки не змащую, викладаю печиво. Випікаю у розігрітій духовці до 200 градусів до золотистості.

Прикрашаю цукровою пудрою.Смачного!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *